Domov /

Objave

/

Politika Zaščite Osebnih Podatkov - Jedelbom.com - 2024

Politika Zaščite Osebnih Podatkov - Jedelbom.com - 2024

POLITIKA ZAŠČITE OSEBNIH PODATKOV

Oglaševanje spletnih portalov, Peter Žarn s.p.

Naslov: Trg revolucije 9, 1420 Trbovlje
Davčna številka: SI81691904
Matična številka: 9054731000
Transakcijski račun: IBAN SI56 3300 0001 1422 129 (ADDIKO BANK D.D.)

Ekipa Jedelbom.com se zaveda pomembnosti vaših osebnih podatkov. Zato bodo ti podatki varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). Več o ZVOP-ju najdete na Uradnem listu.

Kaj je osebni podatek?

Osebni podatek je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika, ne glede na obliko, v kateri je izražen.

Katere podatke zbiramo?

Osebne podatke: Tako kot večina spletnih portalov, tudi Jedelbom.com prek registracijskega obrazca zbira podatke kot so ime, priimek, naslov, e-naslov, telefonska številka. Ti podatki so pomembni za uporabo storitev spletnega naročanja in ponudbe hrane. In se vnašajo prostovoljno.

Neosebne podatke: Neosebne podatke o naših registriranih uporabnikih, kot so npr. povečano zanimanje o določeni vrsti hrane, kliki določenih tipov restavracij itd., zbiramo izključno zaradi nadaljnjih posodobitev portala Jedelbom.com, da bi omogočili uporabnikom bolj prijazno uporabo tega portala.

V primeru, da se ne želite registrirati na portalu Jedelbom.com, vam bodo nekatere storitve omejene.

Kako posodabljate svoje podatke?

Svoje podatke lahko kadarkoli posodobite v rubriki MOJ RAČUN.

Kdo vidi te podatke?

Te podatke vidite le vi, administrator portala in določen ponudnik hrane, ko mu pošljete naročilo. Zavezujemo se k trajnemu varovanju vaših osebnih podatkov. Te bomo uporabljali izključno za izpolnjevanje postopka naročila (pošiljanje naročila ponudnikom hrane, informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo komunikacijo. Prijazno vas opozarjamo, da tudi sami poskrbite za varnost svojih osebnih podatkov s primerno izbiro uporabniškega imena in gesla.

Novice – Newsletter

Registriranim uporabnikom portala Jedelbom.com bomo občasno poslali novice o posodobitvah portala, akcijah, ponudbah, promocijah, žrebanjih itd. Tisti, ki ne bodo želeli prejemati tovrstnih informacij, se bodo lahko enostavno izpisali iz baze prejemnikov teh sporočil.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje prvine:

  • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
  • pošiljatelj bo jasno razviden,
  • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo posebej označene, jasno bodo opredeljeni pogoji udeležbe v njih,
  • nedvoumno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
  • željo uporabnikov, da ne želijo prejemati oglasnih sporočil, bomo izrecno spoštovali.

Ali uporablja portal Jedelbom.com piškotke (cookie)?

Da. Portal Jedelbom.com uporablja piškotke. Piškotek (angl. cookie) se načeloma postavi, kadar se registrirate na portalu. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se pošljejo na vaš brskalnik za potrebe portala Jedelbom.com. Nobeden drugi ne more brati teh datotek. Piškotek omogoča strežniku, da vas prepozna pri ponovnem obisku portala in vam olajša ponoven vpis. Večina brskalnikov omogoča shranjevanje piškotkov, lahko pa jih tudi zavrnete.

Ker bo portal Jedelbom.com vseboval povezave oglaševalcev, ki na enak način uporabljajo piškotke, vas prosimo, da v nastavitvah brskalnika izberete, ali želite sprejeti ali zavrniti piškotek. Portal Jedelbom.com ni odgovoren za politiko zaščite osebnih podatkov teh povezav.

Vprašanja in odgovori na temo Politika zaščite osebnih podatkov

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe v zvezi z varstvom osebnih podatkov, nam jih pošljite na info@jedelbom.com.